YUMRUKLAR MI YUMRUKLAR!

YUMRUKLAR MI YUMRUKLAR!

AK Parti Genel Merkezi harekete geçti... Gereği yapılacak mı? Hilmi Bilgin ardında duracak mı? STK`lar dinleniyor....

 

İlimizde ki Eğitim çalışmalarından ziyade atamalar, görevlendirmeler ve şahsi çıkışları ile tanınan bir isim haline gelen ve yine AK Parti Milletvekili Hilmi Bilgin`den aldığı büyük destekle kurum müdürlerini, il başkanını ve hatta ilin bakanını dahi yaptığı hamlelerle ezmeye çalılaşan Eğitim Bir-Sen Sivas Şube Başkanı İlhan Karakoç`tan akıl almaz bir olay daha geldi.

Son olarak gazetemizde yer alan Bakan İsmet Yılmaz ve il Başkanı Ziya Şahin`in olurları ile Milli Eğitim Müdürlüğünde vekaleten görev yapan Müdür Yardımcılarının yerine asaleten atanan müdürlerin atama yazılarını Hilmi Bilgin ile birlikte Milli Eğitim Bakanlığına giderek iptal yazılarını yazdırma girişiminde bulunan İlhan Karakoç bu girişimde gazetemizde yayınlanan haber sonrası başarısız olurken "ben şimdi Sivas`a ne yüzle döneceğim" demişti.

Ancak İlhan Karakoç bu olayın hırsını yine yaptığı büyük bir çıkışla iktidar partisinin ilimizdeki temsilcisi yani AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu`nu Sivas`ta temsil eden Ziya Şahin`in masasını yumruklayarak çıkarmaya çalıştı. İlhan Karakoç`un tehditlerde savurduğu bu olay karşısında il başkanı Ziya Şahin`in odasından dışarı atılırken hakkında da sendika genel merkezi tarafından soruşturma açıldı.

Şimdi eğitimde şehri ileriye taşıması gerekirken sürekli olarak makam, mevkilerle, atamalarla uğraşan bu sendikanın ve Başbakan Ahmet Davutoğlu`nun temsil edildiği masaları dahi yumruklama cesareti gösteren İlhan Karakoç`la ilgili bir işlem yapılıp yapılmayacağı büyük bir merakla bekleniyor.

Bununla birlikte gazetemizinde eğitim camiası içerisindeki liyakatsiz atamalardan dolayı ve şehrin eğitimindeki geri gidişin düzelmesine dair hiç bir projenin altına imza atmaması ile birlikte yaşanan il başkanının masasını yumruklama ve bakan ile yine il başkanının onayı ile milli eğitim müdürlüğü müdür yardımcılığı görevine getirilen isimleri arkasındaki milletvekili Hilmi Bilgin`le birlikte Milli Eğitim Bakanlığı`nda bizzat bu atamaları iptal ettireceğim diyerek giderek iptal çalışmalarını yapması sendikanında şehirde itibarsızlaşma yönünde algılanmasına sebep oldu.

İlhan Karakoç`un son eylemi ile birlikte sendikanın itibarsızlaşma aşamasına geldiğini getiren sendika tabanı rahatsızlığını dile getirirken Eğitim Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın`da konuyla ilgili olarak soruşturma başlatırken 2 Genel Başkan yardımcısını şehre göndererek Şehirdeki STK`larla konuyla ilgili görüşmeler yapıldığı görüşülen STK`ların dahi bu olaydan büyük rahatsızlık duyduğunu ve asla tasvip etmeyeceklerini olumsuz kanaat bildirdikleri sendika üyelerinin yine bu yaşananlardan rahatsız olduğu bilgisine ulaşılırken artık İlhan Karakoç`u destekleyen sendika üyelerinin dahi yaşanan bu son olaylarla birlikte Karakoç üzerindeki desteklerini çektikleri bilgisine ulaşıldı.

Bunun yanında AK Parti genel merkezi yaşanan bu olay sonrasında harekete geçerken Sendika genel merkezi tarafından İlhan Karakoç hakkında başlatılan soruşturma kapsamında sendikaların dinlendiği ve yaşananlarla ilgili bilgi alınırken İlhan Karakoç hakkında önümüzdeki bir iki gün içerisinde gerekli işlemin hızlı bir şekilde yapılacağı dile getiriliyor...



METEHAN BOZKURT
21.04.2015 23:09:13
benim anlamadığım atanan 3 milli eğitim müdür yardımcısıda eğitimbirsen üyesi adam kendi üyesini bile çekemiyor gerçi iyi oldu görevlendirme ile gelenlerin havası sözdü gazları alındı

Serkan Sert
17.04.2015 03:07:33
Kabadayılık ile başkanlık yapılmaz.sivas`ın kadersizliğine başka bir örnek olmuş.İl Başkanı da acizlik ile beyefendiliği karıştırıyor...

Eğitimci
16.04.2015 13:14:56
İlhan KARAKOÇ eğitimle ilgilenmeli. Bir projesi var mı eğitim adına. 100.Yıl İlkokulu Müdürü Sinan KAYA`ya referans oldu ne oldu eğitim yerlerde 100.yılda.

AHMED-İ AHMED
15.04.2015 13:19:19
Yanlış zamanda yumruk vurmak sadece insanın kendini küçültür. Birde işin içinde haksız yere yumruk vurmuşsa oda cabası. adam gibi çalışan idareciler elenirken o yumruğu vurmalıydı. sendikası ne olursa olsun haksızlık yapıyorsunuz deseydi o zaman haklı olurdu ve bizde doğru yapmış derdik.haksızlık karşısında susup sonra haklı gibi göstermenin anlamı yok.

kanarya34
14.04.2015 14:37:45
İlhan Karakoç görevini layıkıyla yapan birisi değil.ancak o makama gelmesinde Ziya şahininde seçimlerde etkisiz ve pasif tutumunun sonucunda seçilerek maelesef oraya gelmiştir.İl başkanlığı şu an yalnızca kendisini temsil eden birisi tarafından idare edilmektedir.halktan kopuk bir yönetimle teşkilatçılık olmaz.İlhan karakoçtan ziyade burada hata ziya şahin dedir.il başkanlığını düşürdüğü seviye ne yazıktır ki bu sorunları beraberinde getirmiştir.Şahin tam bir hayal kırıklığı olmuştur.Ak Partinin siyasi genetiği ile uyuşmayan bir il başkanı olmuştur.Bırakın halkı,kendi partililerinden kaçan,dar kadro siyaseti uygulayan,donuk,sönük bir il başkanı olmuştur ve 8 haziran sonuçları yeni bir il başkanını da beraberinde getirecektir.

sayın delege
13.04.2015 20:37:04
Genel merkez partinin şikayeti üzerine harekete geçmiş.Geçen cuma stk ları ve partiyi dinlemiş.daha fazla fincan kırmadan alırlar herhalde bu adamı.

akbey
13.04.2015 19:50:10
sendikacı başkan 1-sendika arabasıyla av patilerine gidiliyormu? 2-şahsi yenen yemekler sendika tarafından ödeniyor mu? 3.17 aralıktan sonra parelelci bir savcı sendika binasına gelip konuşma yaptı mı?

Sayın vekilim
13.04.2015 19:48:45
Bu insanlara referans oldunuz, sıra size geliyor haberiniz olsun, yetkiyi desteğinizle aldı, kralcıdan kralcı oldu. Bak işte durum ortada ben ne il başkanı tanırım ne Ak Parti tanırım diyor... Kargadan başka kuş tanımam diyor... Bu sizin eseriniz Hilmi BİLGİN vekilim sizin.. Kimlere çalıştığınız bu millet görüyor ve yazıyor...

akbey
13.04.2015 19:44:49
sen kimsinki parti il başkanın masasına yumruk vuruyorsun daha sendika üyelelerinin yarısına anca hükmediyorsun kaldıki böyle dengesiz hareketleri gördükten sonra o yarısının bile desteğini sana tam vereceklerini hiç zannetmiyorum çoğunluğu ak partiye gönül vermiş insanlar. kaldıki senin kurumsallığının arkasında duran vekil bundan sonrada arkanda durursa o da ak parti vekilliğini sorgulaması gerekir.Sendika genel merkezinden 2 kişinin niye geldiklerini bile sana gönül veren arkadaşlarından saklamışsın.

Haddini bil başkan mısın nesin!...
13.04.2015 19:43:44
Sen kendini ne zannediyorsun... Haddini bil, yoksa haddini bildirirler.. İşte çok dikkat etmek lazım, Paraleller sendikalarda kamufle oldular... acilen temizlemek lazım bu tür insanları.. İNLERİNİZE GİRECEĞİZ İNLERİNZE....

vah sendikam
13.04.2015 19:41:53
Bu kadar rezillikten sonra akpartili hiçbir yetkili bu adama pirim vermez.Sendika genel merkez yöneticileri partinin şikayeti üzerine soruşturma için gelmişler ilhanın ipini çekmeye.yeter artık hergün bir rezillik sendika mendika kalmadı ortada.

akparti sevdalısı
13.04.2015 19:26:43
Partimize terbiyesizlik cezasız kalmamalı.Hüsamettin abiye sen sus terbiyesiz diyeceksin masaya yumruğunu vurup 7 haziranda görüşürüz diyeceksin.Akparti olmazsa sen bi hiçsin.Hilmi beyde arkasında durmamalı artık bu adamın.

Ava giderken avlanan sendikacı
13.04.2015 19:23:21
Bu kadar basiretsiz başkan olur mu, sivaslı eğitimciler bu başkan size yakışmıyor....

Haksizligin Karsisinda
13.04.2015 18:16:18
Eger bir haksizlik var ve baskan buna tavir olarak yumrugunu masaya vurdu ise helal olsun. Anlindan opulur. Ama bir rant sozkonusu ve paylasimi ile ilgili bir sikinti varasa.

ak gençlik 58
13.04.2015 14:12:14
Kİmse bizim İl başkanımızın masasını yumruklayamaz. o gün partiden sağ çıkmasını il başkanımıza borçludur. yoksa biz gereğini yapardık.

sivas öğretmen
13.04.2015 14:11:31
masaya yumruğunu vuran başkan iyidir fakaaat, haklı davası için olmalı. arkadaşlarının koltuğu için değil.

haddini bil
13.04.2015 14:03:36
Böylesi çizgi film karakterleri her zaman vardır ve sürekli değişirler.Takma yüreği ile aldığı gazla haddini aşan kahraman.Seni çizen ,oynatan .yönetmen rolünü kaç bölüm sürdürecek göreceğiz.

galipp
13.04.2015 13:48:43
ben bi şey diyeceğimmm...pesss pesss pess..vah canım sendikam vah göz bebeğim seni bu aymaz adamlar ne hale getirdi vah ki ne vah..merhum Mehmet akif inan ın kemiklerini sızlatan bu adamı genel merkez acilen görevden almalı.yoksa bu zat çok fincan kıracak.

Doğru Söyler
13.04.2015 13:41:21
Helal olsun sana, işte bizim beklediğimiz, özlediğimiz başkan. AK Parti, il başkanı falan dinlemez sendikacı dediğin, değil il başkanı cumhurbaşkanı olsa vız gelir başkanıma.

öğretmen
13.04.2015 13:36:31
Sayın Hilmi BİLGİN bu adamın halen arkasında mı? böyle bir psikolojiye sahip bir adama nasıl destek verir. Sendika seçimi süresince, Sendika sitesinde Hilmi BilginİN, müdürlük atamalarınI İlhan KARAKOÇLA birlikte yapacaklarını ifade ettiği yazılmıştı, sendika abartıyor demiştim, sonucu görünce eski sendikacılar bile çizilince doğruymuş demiştim. Hilmi Bilgin böylesine bir adama niçin destek verir anlamış değilim.

öğretmen
13.04.2015 13:35:53
Sayın Hilmi BİLGİN bu adamın halen arkasında mı? böyle bir psikolojiye sahip bir adama nasıl destek verir. Sendika seçimi süresince, Sendika sitesinde Hilmi BilginİN, müdürlük atamalarınI İlhan KARAKOÇLA birlikte yapacaklarını ifade ettiği yazılmıştı, sendika abartıyor demiştim, sonucu görünce eski sendikacılar bile çizilince doğruymuş demiştim. Hilmi Bilgin böylesine bir adama niçin destek verir anlamış değilim.

kimin temsilcisi
13.04.2015 13:24:24
Kimin adına bunu yapmakta.İktidarın gölgesinde yaşamını sürdürerek büyümüş bir sendikanın temsilcisi, cami duvarına işemekte.onca yıl yol yürüdüğü kendi arkadaşları ile kavga, önceki il müdürü T.Akpınarla kavga şimdiki il müdürü ile kavga, Ak parti il başkanı ile kavga,sırada vekil ve bakan var galiba.yazık çok yazık öğretmenleri bu mu temsil ediyor.

Yğit Adam RT ERDOĞAN
13.04.2015 13:22:42
O yumruk milli iradeye atılmıştır. O yumruk Başbakana atılmıştır. Ne cesaret. Kim Bu hadsiz adam.

Milli İrade
13.04.2015 13:08:02
O makam Ustanın, Recep Tayip ERDOĞANIN makamı. O makam Ahmet DAVUTOĞLU nun makamı. O makam Milli İradenin makamı. Bu dengesize haddini biran önce bildirmek lazım. Eğitim Bir-Sen genel başkanı sayın Ali Yalçın derhal gereğini yapın.

Şaşkın sendikacı ayağına sıkar
13.04.2015 12:59:06
Doğru; Masaya yumruğunu vuran aranıyordu, ancak kimin masasına vurduğuna dikkat edin... Milletin gönlünde taht kurmuş, bir çağ kapatıp bir çağ açmış, bu milletin teveccühü olan merkezde başbakan Davutoğlu`nu temsil eden dolayısıyla masası yumruklanan Ak Parti Genel Başkanı ve Türkiye Cumhuriyetinin Başbakanının masası yumruklanmıştır. Bu eylemi yapan başkanlığı üyeleri tarafından tartışılan bu şahsı kınıyor, başta Ak Parti Genel Merkezi olmak üzere, Eğitim Bir Sen Genel Başkanı Ali Yalçın`ı göreve davet ediyorum.

Nejat DEMİR
13.04.2015 12:34:19
Ustamın önderliğinde bugünlere kolay gelinmedi milli iradeyi yok sayanlarla mücadele edilerek gelindi Milli iradeyi temsilin tevdi edildiği yer toplumun başının tacıdır böyle bir densizlik olamaz yapanın yanına bırakılmaz varsa böyle bir durum bulunduğu bütün görevleri elinden alınmalıdır.

Sivas58
13.04.2015 12:28:52
Masaya yumruk atınca Ak partideki gençler karga tulumba hepsini partiden atmışlar.

Sivas58
13.04.2015 12:28:21
Masaya yumruk atınca Ak partideki gençler karga tulumba hepsini partiden atmışlar.

masaya yumruğunu vuran
13.04.2015 10:28:11
Masaya yumruğunu vuran adam aramıyor muyduk? İşte